Sådan Bor Vi

På KIE bor alle elever i samme bygning. Det betyder at alle altid har mulighed for at møde hinanden, og være en del at det store fællesskab.

Værelserne er placeret så der både er pige- og drengeværelser på samme gang. På den måde møder du helt naturligt både drenge og piger, som kan få stor betydning for de venskaber du knytter gennem dit efterskoleophold.

Størrelsen og indretningen på værelserne varierer en hel del, idet vi bor i et gammelt og charmerende hus. Der er overvejende 4 sengs værelser, men også enkelte 2 og 3 sengs værelser. Bad og toiletforhold er kønsopdelt og placeret relativt tæt på værelserne. Værelserne er under løbende renorvering.

Vi lægger vægt på at værelserne er jeres mens I er KIE’ere, så du får rig mulighed for sammen med dine værelseskammerater at pynte op og til dels indrette værelset så det passer til din/jeres smag. På værelset har du et personligt skab, som du kan aflåse.

Mange af værelserne ligger med udsigt udover Kolding fjord, så der er rig mulighed for at nyde skolens skønne og unikke beliggenhed.