Besøg KIE

 
Er I blevet nysgerrige, og har I lyst til at besøge os og høre lidt mere om vores skole, så har I følgende muligheder:
 

Åbent hus
Vi holder åbent hus onsdag den 10. januar 2024 fra kl. 18 til kl. 21 som en del af den landsdækkende Efterskolernes Aften. Tilmelding er ikke nødvendig.

Vi anbefaler, at I orienterer jer om ledige pladser, inden I kommer på besøg. Vi synes, det er så trist at skuffe et ungt menneske, som netop har besøgt en efterskole, hvor de måske kan se sig selv være, med en besked om, at det er urealistisk, at vi kommer til at kunne tilbyde en plads. Hvis I er i tvivl, så ring gerne og få en snak med os.

 
Besøgsaften - ankomst kl. 19:00
 
Vi har planlagt følgende to besøgsaftener i det første halvår af 2024:
 
Onsdag den 29. maj
 
På en besøgsaften har du mulighed for at få en rundvisning på skolen og få svar på dine spørgsmål. Det er en helt almindelig efterskoleaften uden noget formelt setup.
 
Vi anbefaler, at I orienterer jer om ledige pladser, inden I tilmelder jer en besøgsaften. Vi synes, det er så trist at skuffe et ungt menneske, som netop har besøgt en efterskole, hvor de måske kan se sig selv være, med en besked om, at det er urealistisk, at vi kommer til at kunne tilbyde en plads. Hvis I er i tvivl, så ring gerne og få en snak med os, inden I tilmelder jer.
 
Deltagelsen er gratis, men tilmelding er dog nødvendig, da vi kun kan tage imod 20 familier ad gangen. Registrér din tilmelding ved at reservere en billet gennem Tickethero- klik på den ønskede dato i listen ovenfor (bestil kun 1 billet pr. familie).