Elevforeningen

Ærede tidligere KIEér!

Velkommen til KIE-Elevforeningens side, hvor I som tidligere elever får indblik i de forskellige sjove, spændende og mindeværdige arrangementer, som vi i bestyrelse står for at arrangere for jer. 

Men hvem er vi egentlig?

Vi er bestyrelsen i KIE´s elevforening, hvilket betyder at vi alle er tidligere KIE ‘er, som hver især repræsenterer de forskellige årgange vi kommer fra. Vi holder hermed kontakten til skolen på vores årgangs vegne, og står samtidig for en række fællesaktiviteter i årets løb. Dette sker i samråd med Annette Mogensen, som er vores kontaktperson til skolen. 

Vi mødes et par gange om året på skolen, for at lave en aktivitetsplan med arrangementer til glæde for os alle. Vi lægger en del tid, kraft og god energi i vores arbejde og i alle vores arrangementer, da det vigtigste for os er, at I og de nuværende elever fortsat kan mærke og genskabe KIE-ånden på bedste vis! Derfor er vi også rigtig glade for den gode opbakning som I leverer i forbindelser med vores arrangementer.

Som en moderne og velfungerende elevforening kan vi selvfølgelig også findes på de sociale medier. Vi har en instagram profil "KIE.elevforening" samt en lukket Facebookgruppe, hvor vi deler begivenheder, aktiviteter og informationer ud til vores dejlige KIE-medlemmer. På instagrammen lægger vi opslag op om de ting vi laver, både før, imens og efter alle arrangementer – like og følg os. 

Som sagt har elevforeningen et utal af skægge og kreative arrangementer som:

  • Gammel elevdag i efteråret
  • Indendørs fodboldstævne
  • Aktivitetsdage i foråret
  • Generalforsamling

og meget andet godt

Vi håber dette var med til at give et indblik i det arbejde vi, som Elevforeningen, laver, en skulle der være spørgsmål eller andet kan vi selvfølgelig altid kontaktes.

Bestyrelsen består af:

 
Gustav Slivsgaard Frederiksen 20/21
Formand
gustavslivsgaard@gmail.com
Signe Rosenmeyer 20/21
Formand
signerosenmeyer@gmail.com
Simon Riis Olsen 21/22
Kasserer
Simonriisolsen@gmail.com
Anukka Gätje 21/22
Bestyrelsesmedlem
anngae@protonmail.com
Karen Bruncke 22/23
Bestyrelsesmedlem
karen.bruncke@gmail.com
Mads August Toft Nielsen 22/23
Bestyrelsesmedlem
mads880v@gmail.com
Anton Dalsgaard 22/23
Bestyrelsesmedlem
antondalle06@gmail.com
Maja Madsen 22/23
Bestyrelsesmedlem
majamadsen333@gmail.com